Vanavond wordt bekend wie van de genomineerden de prestigieuze Televizier-Ring om zijn vinger krijgt geschoven en de opvolger wordt van Floortje naar het einde van de wereld.
De Goudse Marieke Elsinga is daarbij genomineerd voor de Televizier Talent Award.
De winnaars van de Televizier-prijzen worden op donderdag 12 oktober bekendgemaakt, tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live.
Elsinga verdiende de nominatie doordat ze op ‘haar eigen manier de aandacht naar zich toe wist te trekken’, zo staat te lezen op de website van Televizier.
Elsinga werkte voor Qmusic, AT5 en NH. werd vooral bekend als sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night. Van dit programma nam ze eerder dit jaar afscheid. Elsinga had afgelopen jaar de taak om Luuk Ikink op de volgen bij RTL Late Night en bouwde binnen één seizoen een trouwe schare fans op. Momenteel is zij te zien in Expeditie Robinson.
Elsinga zette begin dit nieuwe tv-seizoen haar volgende stap bij RTL. De Goudse startte in het nieuwe seizoen met haar tweede baan voor RTL. Marieke maakt voor ‘RTL Boulevard’ reportages op het gebied van entertainment, lifestyle, royalty en sport. Ze neemt daarvoor drie keer per week plaats achter de presentatie-desk.,,Na een fantastisch jaar bij ‘RTL Late Night’ ga ik met veel vertrouwen de toekomst in bij ‘RTL Boulevard’. Mijn beslissing te stoppen komt voort uit de wens een programma te maken waarin ik echt op pad kan, mensen kan ontmoeten en mijzelf op dit gebied door kan ontwikkelen”, aldus Marieke.
Anna en Özcan
Marieke neemt het vanavond op tegen Anna Nooshin en Özcan Akyol.
Vlogger Anna Nooshin maakte naam voor zichzelf als deskundige aan de RTL Boulevard-desk. Daarnaast heeft ze haar debuut gemaakt als presentatrice van Holland’s next top model.
Özcan Akyol werd bekend als schrijver van het boek Eus en columnist, maar was de afgelopen jaren steeds vaker een graag geziene gast in talkshows. Dit jaar maakte hij zijn presentatiedebuut met de documentaireserie De neven van Eus.
Dit zijn de genomineerden van de Televizier-prijzen:
Gouden Televizier-Ring
Zondag met Lubach
Beste Zangers
Expeditie Robinson
Zilveren Televizier-Ster Presentatrice
Eva Jinek
Floortje Dessing
Geraldine Kemper
Zilveren Televizier-Ster Actrice
Angela Schijf
Elise Schaap
Isa Hoes
Televizier Talent Award
Anna Nooshin
Marieke Elsinga
Özcan Akyol
Gouden Stuiver
Bommetje XXL
Brugklas
Hallo, ik heb kanker
Zilveren Televizier-Ster Acteurs
Erik de Vogel
Jeroen van Koningsbrugge
Thom Hoffman
Zilveren Televizier-Ster Presentator
Arjen Lubach
Beau van Erven Dorens
Wilfred Genee