Een karavaan van meer dan 25 bussen vertrekt woensdag  14 december van Gouda naar Arnhem.  Vol met 2500 fans, sponsors en genodigden. Eenmaal aangekomen zullen de Jodan Boys-fans zo veel mogelijk bij elkaar geplaatst worden. ,,Dat levert ongetwijfeld een groot zwart/oranje vak op, want bij de tickets kunnen supporters ook een speciale Jodan Boys-Vitesse sjaal bestellen”, vertelt Nathalie Koopman, perscoördinator van Jodan Boys.
Sportclubpartner, ook partner van het Goudse Dagblad, haakt in op de komende bekerwedstrijd van Jodan Boys. Letterlijk en figuurlijk. Het Goudse bedrijf van Arjan Vink stelt zeventig warme mutsen met opdruk en logo van CVV De Jodan Boys ter beschikking.
Met sjaal en muts sta je er nog beter op en voor in de supportersbus en zeker in het supportersvak. En wat denk je: als het wat kouder is op woensdag 14 december komt deze muts je zeker van pas op de tochtige tribune. Zo ook in de komende wintermaanden, langs de lijn of elders onderweg. Voor de fans en liefhebbers is het sowieso een waanzinnig collectors-item. Er zijn er immers maar zeventig fans van Sportclubpartner die zo’n fraaie muts hebben en mogen opzetten.
Like en deel de facebookpagina van het Gouds Dagblad en wie weet mag je binnenkort de enige echte Jodan Boys-muts over je hoofd en oren trekken. We geven er iedere dag vijf weg. Te beginnen bij vandaag. De gelukkigen krijgen een code om de mutsen af te halen bij Primera Gildenburgh, een andere partner van het Gouds Dagblad.
SPORTCLUBPARTNER
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182-517242
Mob. 06-29251532
Bij Sportclubpartner scoort u altijd
Kijk op www.sportclubpartner.nl  voor de vele mogelijkheden
www.facebook.com/SportclubPartner
www.twitter.com/Sportclpartner