Een karavaan van 25 bussen vertrekt morgen, woensdag 14 december, van Gouda naar Arnhem voor de bekerwedstrijd Vitesse-Jodan Boys. Vol met 2600 fans, sponsors en genodigden. Eenmaal aangekomen in de GelreDome zullen de Jodan Boys-fans zo veel mogelijk bij elkaar geplaatst worden. ,,Dat levert ongetwijfeld een groot zwart/oranje vak op, want bij de tickets kunnen supporters ook een speciale Jodan Boys-Vitesse sjaal bestellen”, vertelt Nathalie Koopman, perscoördinator van Jodan Boys.

Sportclubpartner, ook partner van het Goudse Dagblad, haakt in op de komende bekerwedstrijd van Jodan Boys. Letterlijk en figuurlijk. Het Goudse bedrijf van Arjan Vink stelt zeventig gebreide warme mutsen met opdruk en logo van CVV De Jodan Boys ter beschikking.

Hoe kom je daarvoor in aanmerking? Door de facebookpagina van het Gouds Dagblad of van Sportclubpartner te liken en te delen.

Dat deden Mirjan Anders-Schellingerhout, Leroy Brank, Elly Rook, Kitty van Westen-Sels en Nanda Verrips de afgelopen dagen ook. En zie daar: zij zijn de volgende winnaars  van de enige echte Jodan Boys-muts. De gelukkigen krijgen een persoonlijk bericht en een code om de mutsen af te halen bij Primera Gildenburgh, een andere partner van het Gouds Dagblad.

Voor de andere belangsstellenden: like en deel de facebookpagina van het Gouds Dagblad of van Sportclubpartner en wie weet mag je binnenkort ook zo’n fraaie Jodan Boys-muts over je hoofd en oren trekken. Sportclubpartner geeft er morgen weer een aantal weg. De gewonnen muts zou je dus nog op kunnen zetten bij de wedstrijd Vitesse-Jodan Boys. Dus bezoek onze facebookpagina’s en houd onze site www.goudsdagblad.nl scherp in de gaten.

En zeg nou zelf: met sjaal en muts sta je er nog beter op en voor in de supportersbus en zeker in het supportersvak. En wat denk je: als het wat kouder is op woensdag 14 december komt deze muts je zeker van pas op de tochtige tribune. Zo ook in de komende wintermaanden, langs de lijn of elders onderweg. Voor de fans en liefhebbers is het sowieso een waanzinnig collectors-item. Er zijn er immers maar zeventig fans van Sportclubpartner die zo’n fraaie muts hebben en mogen opzetten.

Bij Sportclubpartner scoor je altijd!

SPORTCLUBPARTNER
Estafetteweg 10, 2807 BN GOUDA
Tel. 0182-517242
Mob. 06-29251532

Kijk op www.sportclubpartner.nl  voor de vele mogelijkheden
www.facebook.com/SportclubPartner

www.twitter.com/Sportclpartner

Reageer op dit artikel