In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen.

Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen.

En tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen.

Morgen, woensdag 14 februari, is het Valentijnsdag. In het winkelcentrum is het hartelijke welkom en gevoel er altijd wel, maar morgen extra. Kom ook eens kijken bij de nieuwe zaak van Steven van Dam en Sebastiaan van Eijck. Zij openen morgen De Kaashakker.

Valentijn in winkelcentrum Bloemendaal
In verband met Valentijnsdag hangen de bomen in het winkelcentrum al vol liefde. Heb je ze al gezien. Of er wellicht onder gestaan met je geliefde?

Miss Gift gaf zaterdag ook nog eens liefde weg. En de medewerkers van het centrum deelden heerlijke hartenwafels uit!

Verder heb je nog een dag om mee te doen aan de WIN actie voor Valentijnsdag: vertel jouw romantisch verhaal op de facebookpagina van het winkelcentrum Bloemendaal en wie weet ben jij wel die morgen, woensdag 14 februari, Valentijnsdag, een mooie romantische bos bloemen aan je eigen Valentijn kan geven!

Kom gezellig langs en vier de liefde met de winkeliers van het winkelcentrum.

 

De Kaashakker
Verder heropent Steven van Dam op de Lekkenburg 31 in het winkelcentrum zijn verbouwde zaak en ontvouwt hij zijn nieuwe formule. Steven heeft zich namelijk losgeweekt van De Kaasspecialist en gaat zelfstandig verder onder de naam De Kaashakker. Dit naar het voorbeeld van zijn zaak in Waddinxveen. ,,Dat gaan we op Valentijnsdag uitgebreid vieren”, aldus Van Dam.

Voor de klanten gaat er overigens niet veel veranderen. ,,We blijven in alles gewoon hetzelfde”, aldus bedrijfsleider Sebastiaan van Eijck. ,,Dat geldt voor de winkel, het assortiment, de kwaliteit en de mensen.”

In veel winkels in het winkelcentrum is er SALE! Reden genoeg om dus gezellig te komen winkelen bij de winkeliers van het winkelcentrum en te profiteren van de SALE kortingen en aanbiedingen!

Wat te denken van de actie bij Tims Shoes. Bij de schoenenzaak gelden momenteel HALVE PRIJZEN. Op de wintercollectie dames-, heren- en kinderschoenen èn
dameskleding. Sla nu je slag!

Acties rond Olympische Winterspelen
De Olympisch Winterspelen 2018 starten vrijdag 9 februari en lopen door tot en met zondag 25 februari. Gastheer is de Zuid-Koreaanse stad Pyeongchang.

Winkelcentrum Bloemendaal heeft lopende de Olympische Spelen de nodige en leuke Raad & Winacties. Dus houd onze website in de gaten.

 

Over Winkelcentrum Bloemendaal

Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen, doe je in Winkelcentrum Bloemendaal.

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vind je hier alles onder één dak.

Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Je parkeert je auto altijd gratis.

Vrijdagavond is de vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20u00 geopend. Sommige, zoals de supermarkten, zijn dan tot 21u00 geopend.

Iedere eerste zondag van de maand hebben we een koopzondag.

De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10u00 tot 18u00.

Zie ook www.winkelcentrumbloemendaal.nl

Reageer op dit artikel