In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen.
Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen. En tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen. Kom maar eens kijken…
Subliem Juweliers
Voor de vroege vogels die alvast hun cadeau’s gaan uitzoeken voor de feestdagen heeft Subliem Juweliers een leuke actie.

Subliem Juwelier aan de Gildenburg 78 geeft een ieder maar liefst 10% korting op de aankoop van sieraden of accessoires uit deze winkel in Winkelcentrum Bloemendaal.
Het enige wat je hoeft te doen, is dit item of onderstaande advertentie te laten zien: uitgeprint of via je mobiele telefoon. De actie geldt niet voor de aankoop van de horloges, horlogebatterijen en reparaties.


Extra openingstijden

Via speciale posters zullen de winkels in het winkelcentrum communiceren of ze en wanneer ze extra open zijn tijdens de dagen rondom Sinterklaas en de Kerstdagen. Zo sta je dus nooit voor een dichte deur en heb je kans om extra lang cadeaus te shoppen bij je favoriete winkel in het gezellige winkelcentrum.
 

Magische Weken

Het zal gezellig zijn rond de feestdagen in het winkelcentrum en er is genoeg te doen. Zo start ook op 25 november, na de geslaagde actie van vorig jaar, de Magische Wens Weken! Tijdens deze actie kunnen bezoekers een wens voor zichzelf of een ander doen, om deze vervolgens in te leveren en wellicht gaat hun wens op zaterdag 23 december wel in vervulling. De wensflyers worden huis-aan-huis bezorgd en zijn uiteraard ook in het winkelcentrum verkrijgbaar.
Verder komt er weer een inpakcentrale: hier kan je je gekochte cadeaus GRATIS in laten pakken, komt er een kerstkoor optreden, kan je kennis maken met de Wandelde Kerstboom en worden er nog lekkere dingetjes uitgedeeld. Op de website en de facebookpagina van het winkelcentrum is uitgebreid te vinden welke activiteiten er wanneer en hoe laat te doen zijn en wat bezoekers kunnen verwachten. Tevens worden er ook via posters in de winkels over alle aankomende activiteiten gecommuniceerd.
Maak een foto en win!
Maak tijdens de acties van Winkelcentrum Bloemendaal een leuke foto van jezelf met de typetjes, uitgedeelde cadeautjes en/of decoratie en plaats hem op de Facebookpagina van het winkelcentrum! Wie weet, win jij dan een cadeaubon van het winkelcentrum! Houdt de oproep op de Facebookpagina goed in de gaten. Daarop doet het winkelcentrum een oproep als het weer tijd is voor een leuke foto!
NOG EVEN DE AGENDA, voor de komende weken
Zaterdag 25 november: Sinterklaas-intocht
Zaterdag 25 november: Start Magische Wens Weken
Zaterdag 2 december: Bliksembezoek Sinterklaas
Zaterdag 16 december: Inpakcentrale, optreden kerstkoor en wandelende kerstboom
Vrijdag 22 december: Inpakcentrale, Candygirl
Zaterdag 23 december: Inpakcentrale, Candygirl
Zaterdag 23 december: Uitreiking Magische Wens Weken.
Zie ook www.winkelcentrumbloemendaal.nl