In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen.

Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen.

En tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen.

Valentijn in winkelcentrum Bloemendaal
In verband met Valentijnsdag hangen de bomen in het winkelcentrum al vol liefde. Miss Gift geeft zaterdag, tussen 11u00 en 15u00, ook nog eens liefde weg. En de medewerkers van het centrum delen heerlijke hartenwafels uit! Kom gezellig langs en vier de liefde met de winkeliers van het winkelcentrum.

In veel winkels in het winkelcentrum is er SALE! Reden genoeg om dus gezellig te komen winkelen bij de winkeliers van het winkelcentrum en te profiteren van de SALE kortingen en aanbiedingen!

Wat te denken van de actie bij Tims Shoes. Bij de schoenenzaak gelden momenteel HALVE PRIJZEN. Op de wintercollectie dames-, heren- en kinderschoenen èn
dameskleding. Sla nu je slag!

Acties rond Olympische Winterspelen
De Olympisch Winterspelen 2018 starten vrijdag 9 februari en lopen door tot en met zondag 25 februari. Gastheer is de Zuid-Koreaanse stad Pyeongchang.

Winkelcentrum Bloemendaal heeft een leuke Raad & Winactie rondom de start van de Spelen bedacht: Voorspel wie GOUD op de SCHAATS wint in dit eerste weekeind van de Spelen. Dan staat de 3000 meter voor vrouwen (a.s. zaterdag) en de 5000 meter voor de mannen (a.s. zondag) op het programma.

Laat je voorspelling hieronder achter op de Facebookpagina van winkelcentrum Bloemendaal en maak kans op 1 van de 3 prijzen die de winkeliers onder alle voorspellingen verloten.

Prijzen die je kan winnen zijn: 2 toegangskaartjes voor SilverDome in Zoetermeer, een heerlijk SNERTpakket of een lekker warm chocolademelkpakket!

Laat je voorspelling weten en veel plezier met kijken!

Jumbo Bloemendaal Gouda heeft weer een leuke like, deel en winactie voor je! De supermarkt gaat namelijk vijf Jumbo S’Fanmutsen weggeven.

,,Wij zijn een echt schaatsland en schaatsen hoort net zo bij Nederland als onze Oer-Hollandse stamppot! Ook Jumbo is gek van schaatsen en sponsoren het Team LottoNL-Jumbo al jaren! Laten we onze topschaatsers ook dit jaar weer steunen op hun weg naar succes”, zegt franchisenemer Henk Hagendoorn.

Wil je ook graag zo’n Jumbo S’Fanmuts? Like en deel dan het bericht openbaar op je Facebook-pagina en wie weet kun je onze schaatsers wel aanmoedigen met zo’n geweldige muts! Zet ‘m op!

Over Winkelcentrum Bloemendaal

Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen, doe je in Winkelcentrum Bloemendaal.

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vind je hier alles onder één dak.

Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Je parkeert je auto altijd gratis.

Vrijdagavond is de vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20u00 geopend. Sommige, zoals de supermarkten, zijn dan tot 21u00 geopend.

Iedere eerste zondag van de maand hebben we een koopzondag.

De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10u00 tot 18u00.

Zie ook www.winkelcentrumbloemendaal.nl

Reageer op dit artikel