De zomer komt er aan. De scholen zijn aan het afronden. Velen maken vakantieplannen of zijn al de hort op. Maar bij Cinema Gouda is het nog een drukke periode.

In juni staan er diverse events gepland bij de Goudse Bioscoop. Voor een ieder wat wils. Kijk je mee:

Peren Preview – HET ONGELOOFLIJKE VERHAAL VAN DE MEGA GROTE PEER
Zondag 17 juni en woensdag 20 juni | 12u45 en 14u30.
Zie deze familiefilm als eerste en ontvang vooraf een drankje en na afloop een perenijsje.

Arts in Cinema – HITLER VERSUS PICASSO AND OTHERS
Vrijdag 22 juni| 13u30. Word ontvangen met een kopje koffie of thee en cake en zie aansluitend de kunstdocumentaire Hitler versus Picasso. De docu brengt ons naar Parijs, New York, Holland en Duitsland waar we degene ontmoette die direct betrokken waren tijdens de kunstroof van het naziregime. We zien vier grote tentoonstellingen die alle omstandigheden rondom de roofkunst belichten, de meest recente teruggevonden werken en kostbaar archiefmateriaal.

Ontbijtbios – INCREDIBLES 2
Zondag 24 juni | 10u00 ontbijt | 10u45 film. Wakker worden in de bios! Rol je bed uit en ontvang je ontbijt in de foyer van Cinema Gouda. Aansluitend geniet je van de nieuwe Incredibles waarin je favoriete superheldenfamilie terug is!

Popcorn en pils preview – TAG
Woensdag 27 juni | 19u45 ontvangst | 20u15 film. Niet alleen voor mannen, maar deze avond zijn ook dames welkom: een gezellige vriendenavond uit met de komedie TAG. Zie de film als eerste en ontvang een biertje en popcorn bij binnenkomst.

Kijk op www.cinemagouda.nl voor meer informatie en tickets of koop je tickets aan de kassa aan de Burgemeester Jamessingel 25.