Vandaag stormt het hevig en heftig. Zo ook vannacht. Het KNMI verwacht zelfs windstoten tot 100 km/per uur en heeft weerswaarschuwing code geel afgegeven. ,,Vlaggen en banieren kunnen daar heel slecht tegen”, zo waarschuwt Arjan Vink, eigenaar van Sportclubpartner.

,,Wij vinden dan ook dat een ieder zijn of haar vlaggen of banieren binnen zou moeten halen vanaf windkracht 7. Dit is beter voor de vlaggen en banieren. Zodoende gaan ze weer een poosje mee. Daarbij heeft een ieder de gelegenheid om van de gelegenheid gebruik te maken om de vlaggen eens te wassen: gewoon in de wasmachine niet warmer dan 40 graden. Lukt het nu niet om de vlaggen of banieren nog voor de storm binnen te krijgen, dan loopt een ieder grote kans dat ze kapot waaien met de voorspelde storm,”

Als dat het geval is, dan kun je altijd contact opnemen met Sportclubpartner, als leverancier van onder meer vlaggen, banieren, masten… Vink: ,,Indien vlaggen of banieren toch kapot zijn gewaaid, dan is een ieder bij ons aan het juiste adres. Bij aankoop van een nieuwe vlag of banier ontvang je bij ons een extra korting van 10% met gebruikmaking van de kortingscode WINDKRACHT10.”

Deze code is alleen geldig op banieren en vlaggen op vrijdag 3 maart 2017.

Zie verder http://www.sportclubpartner.com/weekaanbieding/code-oranje-vlaggenaanbieding/ of klik op de banner voor de andere heftige en stormachtige aanbiedingen elders op deze website.