Voor zowel de whiskykenner als de beginnende whiskyliefhebber houdt de meest bekende distilleerderij van Schotland, Glenfiddich, op vrijdag 27 oktober een unieke whiskyervaring in De Goudse Schouwburg.
Tijdens een virtuele rondleiding door de Glenfiddich distilleerderij neemt whisky ambassadeur Tony van Rooijen, liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. Ontdek aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren, de mystiek van Schotland en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. Voor een moment waant u zich niet in Gouda, maar in Schotland.
Over Glenfiddich
Glenfiddich is ‘s werelds meest geliefde en meest onderscheiden Schotse single malt whisky. Hij wordt al sinds 1887 in Dufftown gemaakt. Glenfiddich is niet alleen verantwoordelijk geweest voor de introductie van single malt whisky, het heeft ook altijd een toppositie in dit marktsegment gehad. Ruim 125 jaar na de oprichting is Glenfiddich nog steeds in familiehanden, iets wat niet vaak meer voorkomt in Schotland. De vele onderscheidingen die Glenfiddich mocht ontvangen, weerspiegelen de passie, integriteit en innovatiedrang die van de ene op de andere generatie is overgedragen. Keer op keer.
Virtuele Whiskyreis Glenfiddich
27 oktober 2017
Aanvang 20u30- einde 22u00. Entree € 22,50 inclusief unieke tastingbox
Er geldt een minimale leeftijd van 18 jaar.
Voor meer informatie zie www.virtuelewhiskyreis.nl en www.goudseschouwburg.nl