Ben jij innovatief, gedreven, goed in de omgang en commercieel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Digitaal Dagblad BV startte in 2015 met het Barendrechts Dagblad (www.barendrechtsdagblad.nl) op internet, Twitter, Facebook en met een eigen app en dagelijkse e-paper. Het journalistieke concept is inmiddels uitgegroeid tot een grote hit in de Randstad, met inmiddels ook online kranten in Zoetermeer, Voorburg, Ridderkerk, Gouda, Rijswijk, Capelle, Den Haag en Rotterdam.
Om commercieel ook invulling te kunnen geven aan onze producten zijn we op zoek naar een accountmanager, die het verkopen in haar of zijn bloed heeft. Belangrijk is ook dat hij of zij affiniteit heeft met bovengenoemde gemeentes en bij voorkeur met de Goudse regio.
Je wordt verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de redacteuren en het actief benaderen van bedrijven, waarmee wij een commercieel samenwerkingsverband willen aangaan. Dit kan via advertenties, advertorials, betaalde columns, promotiefilms, Facebook-acties en op andere manieren. We zijn een online platform en verwachten kennis van online en social media, inspiratie, overtuiging, enthousiasme en een goede werkhouding. Kortom: iemand die wil meegroeien met ons bedrijf.
Wij bieden een zelfstandige functie bij een groeiende digitale uitgeverij met toekomstperspectief en een passend honorarium. Spreekt dit je aan? Wacht dan niet langer en mail je CV met bondige toelichting en pasfoto naar: rene.dons@digitaaldagblad.nl.