De Goudse Schouwburg heeft een overvol theaterprogramma.

Gouds Dagblad besteedt wekelijks veel aandacht aan het programma en de voorstellingen. Zo lichten we regelmatig een voorstelling uit en toe uit het grote aanbod. Omdat er een Gouds tintje aan zit, een rol is weggelegd voor een Goudse acteur of actrice, of een Goudse muzikant optreedt, of omdat een voorstelling in onze ogen is onderbelicht, enzovoorts. We zetten die voorstellingen graag even extra in de schijnwerpers.

Vandaag is dat Karsu

Karsu plays Atlantic Records op zaterdag 17 maart in de kleine zaal van De Goudse Schouwburg.

Edisonwinnares Karsu Dönmez duikt in de muziek van Atlantic Records! Samen met een ijzersterke band brengt zij liedjes ten gehore uit de tijd dat het platenlabel net begon en neemt zij je mee in de wereld van de jazz & blues.

Oprichter Ahmet Ertegün, van Turkse komaf, heeft vanaf de oprichting van Atlantic Records (1947) talenten naar voren geschoven als Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees, Led Zeppelin, Eric Clapton en Cher. Hij was een van de eerste Turken in Amerika.

Karsu brengt zijn reis door middel van muziek ten gehore. Van zijn Turkse roots tot de bruisende jazz die we vandaag de dag nog kennen.

Zie ook www.goudseschouwburg.nl