Zwaar Verliefd bij Ladies Night...

mainImage
Zwaar Verliefd bij Ladies Night...

Met je vriendin, zus, dochter, moeder of buurvrouw naar Zwaar Verliefd? Dat kan bij de eerstkomende Ladies Night.

De Nederlandse romcom Zwaar Verliefd is als eerste te zien op woensdag 11 oktober (19u45 en 20u00) tijdens deze Ladies Night in Cinema Gouda!

En dat betekent een gezellige avond uit voor alleen dames. Je wordt bij binnenkomst ontvangen met een glas bubbels, vervolgens kun je gaan shoppen bij de verschillende stands en maak je kans op mooie prijzen! Na afloop van de film wordt er bittergarnituur uitgedeeld en krijg je een goodiebag mee naar huis.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=UO2ow4t5kqQ

Over Zwaar Verliefd
De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én in de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens’ labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen.

Speelduur: 86 minuten

Genre: Romantiek, Komedie

Cast: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Davy Eduard King, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Liza Sips.

Regie: Jamel Aattache.


Foto: Digitaal Dagblad