Wat eten we vanavond? Paella!? Jahhh, lekker!

mainImage
Wat eten we vanavond? Paella!? Jahhh, lekker!

Wat eten we vanavond? Paella!? Jahhh, lekker!

Vanavond staat er bij Bodega 32, zoals iedere donderdagavond, een heerlijk Valenciaanse Paella op het menu.

Een dagje geen boodschappen stress en lekker lui en hongerig aanschuiven? Kom dan naar de Bodega 32 op de Goudse Markt voor verse de Paella de la Casa.Vanaf 18u30 maakt chef Cecilia de echte Spaanse Paella Valenciana! ,,Cecilia is een echte Valenciaanse, dé specialisten in het maken van de lekkerste Paella. Deze Spaanse paella puilt uit van de smaak: saffraan, mosselen, venusschelpen, chorizo, bosui, rode peper en knoflook", weet eigenaar Carl Flux.

,,Van origine maken Spanjaarden paella op open vuur van het hout van sinaasappelbomen. Wij doen het op de Bodega 32 manier en volgens traditioneel recept. Kom je vanavond kijken hoe wij dit doen en vooral proeven?", zo nodigt Carl Flux een ieder uit.

Hierbij alvast een voorproefje: www.facebook.com/carl.fluxFantastische nazomerweer
Het is fantastische nazomerweer. Je kunt nog gemakkelijk buiten op het terras van Bodega 32 gaan zitten, met de zon in het gezicht en een overheerlijk bord Paella voor je neus. Een mooie wijn erbij en de avond kan niet meer stuk...

Dus wacht niet te lang, want op=op. Hasta luego...

Kun je daarna met een gevulde buik de winkels langs om te shoppen bij de wekelijkse koopavond. Even nieuwsgierig neuzen en rondsnuffelen bij de nieuwe aanwinsten The Sting en Ulla Popken, de oude buren van Bodega 32.


Foto: Digitaal Dagblad