Vanavond in de schouwburg: Westerbork Serenade

mainImage
Vanavond in de schouwburg: Westerbork Serenade

Zin in een avondje theater? Altijd toch! Kijk dan eens mee op de onderstaande lijst van De Goudse Schouwburg of er een voorstelling van je gading bij is.

Veel voorstellingen in De Goudse Schouwburg zijn zeer gewild en in een vroeg stadium uitverkocht. Maar dat geldt niet voor alle, niet minder gewilde voorstellingen.

Voor de komende weken heeft De Goudse Schouwburg nog plaatsen beschikbaar voor de volgende onderstaande voorstellingen. Kijk je mee?

MAANDAGENDA MEI - www.goudseschouwburg.nl

wo. 2 mei WESTERBORK SERENADE, Edwin de Vries e.a.
20u00 Westerbork Serenade is een toneelstuk van Edwin de Vries, dat hij schreef over het leven van zijn joodse vader en verzetsman Rob de Vries (1918-1969). Een bijna onvoorstelbare liefdesgeschiedenis tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog.

di. 8 mei MANUAL CINEMA: ADA/AVA
20u00 Manual Cinema uit Chicago: fascinerend en sprookjesachtig! Poppenspel, film, theater, animatie, muziektheater of allemaal?

wo. 9 mei THE MON AMOUR BAND: 50 jaar Palingsound - deel II
20u00 Ga op ontdekkingsreis door de Volendamse muziekgeschiedenis!

vr. 11 mei DE ALEX KLAASEN REVUE: SHOWPONIES
20u00 'Showponies’ is een feelgood-revue met een staartje. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van 11 mei.

wo. 16 mei FRANK BOEIJEN
20u00 Een avond waarin u een reis maakt door de tijd, van de jaren 80 naar het heden!

do. 17 en vr. 18 mei JANDINO: KEIHARD
20u00 Jandino komt met een hilarische show vol typetjes, stand-up comedy, zang en dans. Met Afterparty!

za. 19 mei CANTARE TRICOLORE: BELLA ITALIA
20u00 U wordt verwend met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van o.a. Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Andrea Bocelli, Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

zo. 26 mei JOHAN DERKSEN KEEPS THE BLUES ALIVE
20u00 De flamboyante tv-persoonlijkheid komt samen met de beste vocalisten en muzikanten naar Gouda voor een voorstelling over zijn passie: de blues.

di. 29 mei DANIËL LOHUES
20u00 Daniël Lohues komt met een voorstelling vol troost, relativering en humor. U hoort nieuwe songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn oeuvre.

wo. 30 mei HER MAJESTY: MARRAKESH EXPRESS
20u00 Na de volledig uitverkochte voorstelling ‘Déjà vu’ komt Her Majesty met een splinternieuw programma. Hiervoor put de topband uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young.

do. 31 mei ERIK VAN MUISWINKEL: DE OPLOSSING
20u00 De ouderwetse voorvechter van de publieke zaak, mensenrechten en internationale solidariteit strooit met stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes.

za. 9 juni THE BACKSTAGE COMEDY TOUR met Javier Guzman e.v.a.
20u00 Bij ‘The Backstage Comedy Tour’ zit u niet gewoon op de rode pluche stoelen in de zaal, maar vinden de voorstellingen overal in het gebouw plaats.

Zie ook www.goudseschouwburg.nl

Toegangskaarten voor bovenstaande voorstellingen zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl. Ook aan de kassa. Zie de website voor actuele openingstijden.


Foto: Digitaal Dagblad