Vamonos de Fiesta Sunday...

mainImage
Vamonos de Fiesta Sunday...

Spanje is waarschijnlijk het land waar de meeste feesten worden gevierd. Er is immers geen land met zoveel feestelijke tradities als Spanje. Spanje is het land van fiestas en festivals! Al eeuwenlang maken ze deel uit van het leven in dorpen en steden.  Elk stad en dorp, hoe groot of klein ook, heeft zijn eigen unieke festiviteiten en tradities.

Carl Flux en zijn vrouw Patty, gastheer en gastvrouw van het Goudse Bodega 32, houden van het Spaanse leven. Regelmatig halen ze in hun Bodega 32 die fiestas en tradities in huis. Zo is er een zondag in de maand Fiesta Sunday. Deze maand valt dit gebruik op zondag 18 november.

Vamonos de Fiesta Sunday... Vanaf 17u00 is het weer tijd voor live muziek op het terras van Norb Abenco & Friends, heerlijke wijn én het Fiesta drie gangen menu voor maar €17,50 p.p!.

,,Feest is het bij ons iedere dag, maar zondag 18 november net even iets meer!", belooft Carl. ,,En we krijgen weer heerlijk herfstweer met een zonnetje. Het wordt dus andermaal een zonnige editie. Kom jij naar onze Fiesta Sunday? Hasta el domingo!"https://www.facebook.com/bodega32/videos/495834337540429/


Foto: Digitaal Dagblad