Uitgelicht: Frank Boeijen

mainImage
Uitgelicht: Frank Boeijen

De Goudse Schouwburg heeft een overvol theaterprogramma.

Gouds Dagblad besteedt wekelijks veel aandacht aan het programma en de uiteenlopende voorstellingen. Zo lichten we regelmatig een voorstelling uit en toe uit het grote aanbod. Omdat er een Gouds tintje aan zit, een rol is weggelegd voor een Goudse acteur of actrice, of een Goudse muzikant optreedt, of omdat een voorstelling in onze ogen is onderbelicht, enzovoorts.

We zetten die voorstellingen graag even extra in de schijnwerpers.

Deze week is dat Frank Boeijen, te zien woensdag 16 mei, 20u00.

https://www.youtube.com/watch?v=ev18yYeFSXc

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas; Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker, om daar vervolgens lange tijd te blijven. Want zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Hits van toen zoals Zwart Wit, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart en Vaderland worden op een verrassende manier naar het heden gehaald.

Een avond waarin de bezoeker een reis maakt door de tijd, van de jaren 80 naar het heden.

Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen en te boeien. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.

Website: www.frankboeijen.nl


Foto: Digitaal Dagblad