Tweede editie Culturele Business Borrel

mainImage
Tweede editie Culturele Business Borrel

Ontmoeten, informatie delen, kansen tot samenwerking ontdekken en vooral je netwerk vergroten. Dat is kort gezegd het doel van de Culturele Business Borrel die deze keer op 25 september van 17 tot 19u00 plaatsvindt in de foyer van Cultuurhuis Garenspinnerij. De C4 (De Goudse Schouwburg, Cultuurhuis Garenspinnerij, Museum Gouda en De Bibliotheek Gouda) zet zich graag in om bedrijven, culturele organisaties én de Goudse politiek met elkaar te verbinden.

Natuurlijk krijgt de bijeenkomst een cultureel tintje. De C4 gaat een ieder creatief verrassen met een korte workshop, er is muziek en meer. Willem van den Broek van Cultuurhuis Garenspinnerij is dit keer gastheer. Marc de Beyer licht de C4 plannen van de Urban Curator toe. Wethouder Michiel Bunnik zal als link tussen het bedrijfsleven en de politiek een welkomstwoord houden. Het initiatief wordt dan ook van harte ondersteund door Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda.

De bedoeling is ook de gasten elkáár ontmoeten en ontdekt. ,,Gouda heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van cultuur aan de inwoners van het Groene Hart maar óók aan het bedrijfsleven. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen er mooie allianties ontstaan waar álle betrokkenen voordeel van hebben", aldus Willem van den Broek.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via culturelebusinessborrel@goudseschouwburg.nl

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad