Splinternieuw fenomeen in De Goudse Schouwburg

mainImage
Splinternieuw fenomeen in De Goudse Schouwburg

Een fonkelnieuw theaterconcept dient zich komende zaterdag 9 juni aan in de Goudse Schouwburg: The Backstage Comedy Tour. Tijdens deze nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, leunen theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover in hun stoel, maar worden ze achter de schermen vermaakt door comedians.

Voor het eerst krijgen de bezoekers de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Een tour waarbij letterlijk het hele gebouw gebruikt wordt. Je komt op plekken waar normaal alleen de artiest komt. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Denk hierbij aan de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Een kwartiertje, hooguit. Daarna gaat je weer door naar de volgende spannende ruimte en volgende act. Exceptioneel leuk voor het publiek én exceptioneel leuk voor de artiest!

The Backstage Comedy Tour is op woensdag 9 mei in première gegaan. Nu is een tournee langs de Nederlandse theaters gestart en is de show te zien op zaterdag 9 juni om 20u00 in De Goudse Schouwburg.

Artiesten als Javier Guzman, Thijs van de Meeberg, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Fabian Franciscus en Emiel van der Logt doen mee in deze productie.

Ga een geweldige avond tegemoet en mis deze unieke beleving niet!

Kaarten reserveren kan via www.goudseschouwburg.nl.

Zie ook www.goudseschouwburg.nl met_Javier_Guzman_e_v_a_/The_Backstage_Comedy_Tour/


Foto: Digitaal Dagblad