Sinterklaas Event in Cinema Gouda

mainImage
Sinterklaas Event in Cinema Gouda

Geniet van een gezellige kidsmiddag in Cinema Gouda en ontmoet Sinterklaas en zijn pieten! En wel op zondag 25 november. Let wel op: het event start om 9u30 of een half uurtje later: 10u00...

Bij binnenkomst krijg je een lekkere warme chocomel en strooigoed en zet je schoentje in onze foyer. Daarna kun je de zaal in en komen Sinterklaas en zijn pieten een feestje bouwen. Aansluitend start de film 'Sinterklaas en een vlucht door de lucht' en na afloop kun je je schoen weer ophalen met uiteraard een leuk presentje erin!

Programma 9u30:
9:30 uur inloop
10:00 uur Sinterklaas en Pieten in de zaal
10:30 uur start film Sinterklaas en de vlucht door de lucht

Programma 10u00:
10:00 uur inloop
10:30 uur Sinterklaas en Pieten in de zaal
11:00 uur start film Sinterklaas en de vlucht door de lucht

Prijs € 12,50

De film Sinterklaas en een vlucht door de lucht:
De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om de munten te maken, zodat de Sint op tijd is voor pakjesavond?De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om de munten te maken, zodat de Sint op tijd is voor pakjesavond?

https://www.youtube.com/watch?v=m81XP_VOJbg

Speelduur: 67 minuten

Genre: Familiefilm

Cast: Wilbert Gieske

Regie: Armando de Boer, Gerben Hetebrij, Trui van de Brug


Foto: Digitaal Dagblad