Simply Red in Cinema Gouda

mainImage
Simply Red in Cinema Gouda

Voor het eerst in zeven jaar heeft het bijzondere muziekspektakel weer een internationale hoofdact: Mick Hucknall van Simply Red! Hij brengt voor deze tiende editie enkele van zijn meest geliefde liedjes, vergezeld door een 40-delig symfonieorkest.
Voor slechts een avond kunnen fans over heel de wereld genieten van dit concert op het grote doek in waanzinnig Dolby 5.1 surround sound. En wel vanavond, maandag 12 november, vanaf 20u00. Zo ook in Cinema Gouda.

Deze unieke bioscoopervaring bevat extra materiaal dat niet op de DVD komt, met daarin een een-op-een interview met Mick en een exclusieve performance van het nummer Big Love.

https://www.youtube.com/watch?v=GYtAsEf7dRs

De spectaculaire rode setting en het beroemde goede geluid en de verlichting die de show gebruikt, beloofden dit een onvergetelijke show te maken.

Zonder twijfel is Mick Hucknall een van de meest begaafde zangers van de wereld met een stem als geen ander. Zijn band Simply Red heeft tot nu toe een ongelooflijke carrière achter de rug met 5 Britse nummer één albums en meer dan 60 miljoen verkochte albums.

Zie ook www.cinemagouda.nl/nu+te+zien/1696/Simply-Red---Symphonica-in-Rosso.html


Foto: Digitaal Dagblad