Showtje Ongeregeld improviseert in Kleintheater Zwaan

mainImage
Showtje Ongeregeld improviseert in Kleintheater Zwaan

Wie Wat Waar..? Met deze uitgangspunten, door suggesties vanuit het publiek aangereikt, brengen de acteurs van Showtje Ongeregeld vele korte scenes op het toneel. Dagelijkse gebeurtenissen worden in het absurde getrokken en absurde situaties worden klein en intiem gespeeld. Een avondje hilariteit en komische taferelen.

Improvisatietheater Showtje Ongeregeld speelt vrijdagavond 23 november in Kleintheater Zwaan (Zwaansgat 15 in Gouda).  De acteurs van Showtje Ongeregeld improviseren mondeling en theatraal om de lach van het publiek. De improvisatie toneelgroep speelt korte scenes met humor, drama, of klein spel en hilarische taferelen voor het publiek van Kleintheater Zwaan.

Improvisatievoorstellingen zijn vaak komisch van opzet, maar kunnen ook klein en intiem worden gespeeld. Ze gaan los tussen 20u00 en 22u30 voor een select gezelschap. Laat je verrassen en maak kennis met theatersport! Er is nog een aantal kaarten beschikbaar en te reserveren via de mail kaarten@f-act.com voor EUR 7,50 of op de avond aan de kassa zelf.

Impro
Improvisatietheater (soms afgekort tot 'impro') is een vorm van theater waarbij de spelers een verhaal, een situatie, personages en dialogen ter plekke verzinnen. Ze maken, geheel op improvisatie, een scène op basis van enkele gegevens die door het publiek wordt aangereikt, zoals de locatie, het soort personage; de rest komt tijdens het spel.


Foto: Digitaal Dagblad