Showtje Ongeregeld improviseert bij Gouda Studio's

mainImage
Showtje Ongeregeld improviseert bij Gouda Studio's

Improvisatietheater Showtje Ongeregeld gaat vrijdagavond 7 september Gouda Studio's onveilig maken. Ditmaal gaan twee groepen van Showtje Ongeregeld de strijd mondeling en theatraal met elkaar aan. Ze gaan los tussen 20u00 en 22u30.

Iprovisatietheater (soms afgekort tot 'impro') is een vorm van theater waarbij de spelers een verhaal, een situatie, personages en dialogen ter plekke verzinnen. Ze maken, geheel op improvisatie, een scène op basis van enkele gegevens die door het publiek wordt aangereikt, zoals de locatie, het soort personage; de rest komt tijdens het spel.Showtje Ongeregeld is de Goudse improgroep, die in Gouda Studio's aan de Oosthaven een optreden verzorgt. Twee teams van de Goudse Theatersportclub gaan vrijdag 7 september de strijd met elkaar aan en battles om de lach van het publiek, met games, scenes en uitdagingen opgegeven vanuit het publiek zullen zij de vloer op gaan. De improvisatie toneelgroep speelt korte scenes met humor, drama, of klein spel en hilarische taferelen voor het publiek van Gouda Studio’s aan de Oosthaven 12 in Gouda. Improvisatievoorstellingen zijn vaak komisch van opzet, maar kunnen ook klein en intiem worden gespeeld.

Sponzen worden gegooid naar de rechters die te kritisch zijn richting de teams en de rozen vliegen op het podium als waardering van de kijkers… Laat je verrassen en maak kennis met theatersport!

De show begint om 20u00 en kent twee delen met een korte pauze ertussen. Eindtijd 22u30.

Er is nog een aantal kaarten beschikbaar en te reserveren via de mail kaarten@f-act.com voor EUR 7,50 of op de avond aan de kassa zelf.

Zie ook www.goudastudios.nl


Foto: Digitaal Dagblad