SensationKaas in Gouwekerk

mainImage
SensationKaas in Gouwekerk

Kaas, heel veel kaas, kaasattributen, kaasgereedschap, enzovoorts. Eigenlijk alles wat met kaas in het algemeen en Goudse kaas in het bijzonder te maken heeft, komen we op zaterdag 3 november tegen in de Gouwekerk. En wel bij SensationKaas, de achtste editie van het jong belegen kaasfeest in Gouda.

,,Maak je klaar voor een supervette editie van SensationKaas! Op 3 november smelten we de kazen in één van de mooiste gebouwen van Gouda: de Gouwekerk. Dans de zolen van je schoenen op de muziek van de Goudse DJ’s De Mixketiers en Die Käse Brüder, doe een drankje (of meer) aan één van de barren en laat je verbazen door de waanzinnig mooie locatie. Uiteraard geniet je van de lekkerste Goudse kaas, geserveerd door de leukste kaasmeisjes van Gouda", zo lezen we op de website van SensationKaas.

De Gouwekerk wordt beschikbaar gesteld door projectontwikkelaar White House Development, die in opdracht van de nieuwe eigenaar de gelegenheid wil geven om festiviteiten te organiseren voor de inwoners van Gouda, voordat de kerk zijn nieuwe bestemming krijgt. Zo loopt er momenteel ook een haalbaarheidsonderzoek (tril- en luchtvochtigheid) om eind dit jaar mogelijk een ijsbaan in de Gouwekerk aan te leggen.

SensationKaas is een feest ter ere van het leukste en beroemdste product van Gouda: Kaas. Een feest met lekkere milde dansmuziek voor  iedereen die van kaas en van feesten houdt.

Via de website www.sensationkaas.nl kun je kaartjes kopen en meer lezen over SensationKaas.


Foto: Digitaal Dagblad