Schouwburg viert derde titel met driedaagse kortingsactie

mainImage
Schouwburg viert derde titel met driedaagse kortingsactie

De Goudse Schouwburg is afgelopen dinsdag voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland’. En die hattrick vieren ze bij de schouwburg met een speciale 3-daagse kortingsactie.

,,We willen alle bezoekers die op ons gestemd hebben op deze manier bedanken. Zo kunnen ze voordelig een extra keer van een avondje theater genieten",  aldus Anya Tuit, Hoofd Marketing. ,,Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat er ook genoeg mensen zijn die nog nooit in ons theater zijn geweest, maar naar aanleiding van deze derde prijs nieuwsgierig zijn geworden. Voor hen maken we een eerste kennismaking nu aantrekkelijker."3 DAGEN - 30 VOORSTELLINGEN - 30% KORTING
De actie loopt van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 oktober 2018 en geldt voor onder andere Hans Klok, René Froger, ISH, Horror en All Stars (max. 50 kaarten beschikbaar). Alle 30 voorstellingen zijn op 4, 5 én 6 oktober met 30% korting te boeken. Kies tijdens het bestelproces voor prijssoort FEEST en gebruik de actiecode GASTVRIJ.

Een overzicht van de voorstellingen en de actievoorwaarden zijn terug te vinden op www.goudseschouwburg.nl


Foto: Digitaal Dagblad