Rrrollend Gouda op GOUDasfalt

mainImage
Rrrollend Gouda op GOUDasfalt

Houd jij van veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Gouda aan het juiste adres! En wel van 17 tot en met 19 augustus.

Dit gratis festival biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, de unieke foodtrucks zijn echte eyecatchers! Daarnaast spelen gave jazzbandjes de sterren van de hemel. De lounge DJ draait fijne beats en ook de kinderen hebben de tijd van hun leven. Lekker knutselen, genieten van het kindertheater of schminken, alles kan.

Of je nu met je gezin, vriendengroep, collega’s of je eerste afspraakje komt, voor ieder is wat wils. Wie neem jij mee om lekker samen te gaan eten?

Door de unieke foodtrucks kijk jij je ogen uit en de keuze tussen de heerlijke food & drinks is eindeloos. Swing mee met de jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Ook de kids hebben de tijd van hun leven, heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.

In het weekeinde van 8 tot en met 10 juni rolde Rrrollend Gouda ook al Gouda binnen en GOUDasfalt op. Zie hieronder wat sfeerbeelden.


 


Foto: Digitaal Dagblad