Rrrollend Gouda op GOUDasfalt

mainImage
Rrrollend Gouda op GOUDasfalt

Houd jij van veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Gouda aan het juiste adres! En wel van 8 tot en met 10 juni.

Dit gratis festival biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, de unieke foodtrucks zijn echte eyecatchers! Daarnaast spelen gave jazzbandjes de sterren van de hemel. De lounge DJ draait fijne beats en ook de kinderen hebben de tijd van hun leven. Lekker knutselen, genieten van het kindertheater of schminken, alles kan.

Of je nu met je gezin, vriendengroep, collega’s of je eerste afspraakje komt, voor ieder is wat wils. Wie neem jij mee om lekker samen te gaan eten?

Door de unieke foodtrucks kijk jij je ogen uit en de keuze tussen de heerlijke food & drinks is eindeloos. Swing mee met de jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Ook de kids hebben de tijd van hun leven, heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.Vrijdag 8 juni
Je bent vandaag van 17u00 tot 23u00 welkom op GOUDasfalt. Je kunt mee swingen met de jazzbandjes of een dansje wagen bij de Lounge DJ. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Ze kunnen knutselen, genieten van het kindertheater of schminken. Op de eerste avond van Rrrollend treed van 17u00 tot 20u00  de Sven Rozier band op en van 20u00 tot 23u00 DJ/Sax Ruud de Vries.

Zaterdag 9 juni
Ook vandaag ben je welkom, vanaf 14u00, om te genieten van het heerlijke eten en optredens. Van 16u30 tot 19u30 speelt de Marc Janssen-band en van 20u00 tot 23u00 DJ Nicky Louwers.

Zondag 10 juni
Op de laatste dag van Rrrollend kun je vanaf 12u00 al komen swingen op de muziek van de Angelo and Friends-band. Zij spelen van 14u30-17u30). Van 18u00 tot 21u00 kun je blijven Rrrollen op de muziek van Alankar DJ.


Foto: Digitaal Dagblad