ROOK gaat weer op in Brasserie IJsselweide

mainImage
ROOK gaat weer op in Brasserie IJsselweide

Brasserie IJsselweide is in ROOK opgegaan... Zo meldde wij vorig jaar.

Maar nu is ROOK weer opgegaan in Brasserie IJsselweide.

Dit komt door het afscheid van Mark Maree en zijn team (beter bekend van De Zalm, Bodega 32 en Koeien en Kaas) en de komst van Robert Fernhout op het complex van IJsselweide.

,,Na een periode van vijf jaar zijn wij met BAR BQ ROOK in goed overleg overeengekomen dat De Zalm Groep de exploitatie van de horeca op IJsselweide beëindigd. Wij bedanken Mark en zijn team voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren, en wensen hen veel succes met de overige locaties in de toekomst. Met ingang van 1 juni gaat Robert Fernhout in samenwerking met IJsselweide de exploitatie van Brasserie IJsselweide op zich nemen", zo laat Michel de Meijer, eigenaar van golfbaan IJsselweide weten.

Mark Maree: ,,De ambities van De Zalm Horeca Groep reiken verder dan onze huidige bedrijven in Gouda en Alphen aan den Rijn. Zo wordt komende zomer een nieuwe vestiging van  Koeien en Kaas in Zoetermeer geopend.  Om ons beter op deze expansie te kunnen focussen, hebben wij besloten om te stoppen met BAR BQ ROOK."

In verband met de verhuizing van ROOK en een aantal werkzaamheden in de Brasserie zal de horeca van maandag 28 mei tot en met donderdag 31 mei beperkt open zijn.

Juist nog vorig jaar onderging ROOK een gedaanteverwisseling.Het bericht van toen: 'In het nieuwe Bar B Q restaurant ROOK komen passie voor ambachtelijke bereidingen, gastvrijheid en authentieke gerechten bij elkaar. Lunch, diner, borrels, workshops en evenementen: ROOK maakt het bijzonder. Met restaurant (met open keuken), bar, terras en leslokaal met buitenkeuken is ROOK de nieuwe place to be voor barbecue-liefhebbers. Op de kaart staan verschillende soorten vlees, vis en groenten die worden bereid volgens Amerikaanse smokehouse principes. De rubs en marinades, maar ook de kennis van houtsoorten, barbecues en grill technieken zorgen voor een authentieke en ambachtelijke smaakbeleving. De pitmasters van ROOK delen daarnaast graag hun kennis en ervaring in workshops en organiseren evenementen voor de hele familie. In de shop vindt elke (amateur)grillmaster de nieuwste barbecue-gadgets en producten. Samen genieten en kennis, passie en ervaringen uitwisselen. Daar zorgt ROOK voor!'

Maar nu de ROOK is opgetrokken, wordt het toch weer Brasserie IJsselweide.

Brasserie IJsselweide
Golfbaan IJsselweide / Sluisdijk 15 / 2809 NA Gouda
Telefoon: +31 (0) 182 58 39 33
Website: www.golfbaan-ijsselweide.nl
E-mail: info@golfbaan-ijsselweide.nl


Foto: Digitaal Dagblad