Rainbow Night met hilarische Bon Bini Holland 2!

mainImage
Rainbow Night met hilarische Bon Bini Holland 2!

Geniet van deze Rainbow Night met de hilarische BON BINI HOLLAND 2! En wel op vrijdag 14 december in Cinema Gouda. Bij binnenkomst ontvang je een glas bubbels en na afloop van de film krijg je een goodiebag mee naar huis.

Bon Bini Holland 2!
Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

https://www.youtube.com/watch?v=p2HEU_q9n_A

Speelduur: 89 minuten

Genre: Komedie

Cast: Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge, Phi Nguyen, Sergio IJssel, Alpha Oumar Barry.

Regie: Jon Karthaus.


Foto: Digitaal Dagblad