Popcorn Prosecco Preview met Love, Simon

mainImage
Popcorn Prosecco Preview met Love, Simon

Een Popcorn Prosecco Preview met Love, Simon. Lekker hoor...

De Rainbow Night afgelopen vrijdag 25 mei was een groots succes: een laaiend enthousiaste en uitverkochte zaal. Aanstaande dinsdag 5 juni houdt Cinema Gouda daarom nog een speciale voorpremière voor deze film en nu inclusief een glas prosecco en popcorn bij ontvangst.

Dit jaar is Gouda verkozen tot Roze Stad van Nederland! Hiermee komt niet alleen de landelijke Roze Zaterdag naar Gouda, maar worden er het gehele jaar kleurrijke activiteiten gehouden en georganiseerd. Cinema Gouda is trots dat het Roze jaar hier wordt gevierd en organiseerde dan ook een speciale Rainbow Night!

Tijdens het Roze jaar wordt diversiteit gevierd en Gouda hoopt hiermee de acceptatie van de LHBT-gemeenschap te vergroten. Cinema Gouda vind dit een belangrijk aspect voor de samenleving en was dan ook bereid een kleurrijk event te houden om dit te versterken. De Rainbow Night was gebaseerd op de populaire Ladies Night; een feestelijke en gezellige avond uit met vele extra’s, maar dan uiteraard niet alleen voor dames, maar voor iedereen.

In plaats van een ‘gay klassieker’ te draaien, wilde de Cinema wel iets anders doen. Marketeer Nina Angkotta: ,,Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar we wilden een voorpremière van een komende film kunnen vertonen."

En dat lukte. Op vrijdag 25 mei werd de spiksplinternieuwe film ‘Love, Simon’ vertoond, een film die eigenlijk pas op 15 juni in Nederland gereleaset wordt. ,,Het was heel bijzonder dat we deze film drie weken voor de officiële releasedatum mochten vertonen. Speciaal voor dit event. Dus we zijn daar dan ook best trots op", aldus Angkotta. ,,Naast dat de film die exclusief als voorpremière was te zien, hebben we er echt feestje van gemaakt. Een ieder werd ontvangen met een feestelijk drankje, er waren prijzen in de zaal te winnen en na afloop serveerden we hapjes en kregen de bezoekers een goodiebag! Komende dinsdag 5 juni doen we het nog eens dunnetjes over..."

Love, Simon
Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PEPAIbvZAx4

Event: Rainbow Night
Datum: dinsdag 5 juni 2018
Tijd: aanvang 19u15, ontvangst met een glas prosecco en popcorndrankje, start film 19u45.
Locatie: Cinema Gouda
Prijs: € 12,50 (all-in)

Reserveren
Het kopen van kaartjes kan online via www.cinemagouda.nl, bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel of telefonisch via 0182-527773.Het Roze Jaar - Gouda
Gouda is een stad waar al eeuwenlang mensen uit alle windstreken zich vestigen. Een stad waar bekende historische personen de vrijheid vonden om zich te uiten, te doen waar zij in geloofden en hun denkbeelden te delen met de rest van de wereld.

De diversiteit die zo kenmerkend is voor Gouda, is ook waar de uitdaging ligt voor de stad en haar inwoners. De verschillen zijn groot en denkbeelden liggen soms ver uit elkaar. We zijn niet gelijk, maar wel elkaars gelijken. Samen werken aan het zichtbaar maken van deze diversiteit is de uitdaging die Gouda aangaat, met als hoogtepunt Roze Zaterdag 2018 op 23 juni.

 


| Foto: Digitaal Dagblad