Op naar De Nieuwe Wereld...

mainImage
Op naar De Nieuwe Wereld...

Na de zeer succesvolle theaterproducties Titanic en Troje, wordt De Nieuwe Wereld de nieuwe grote productie van de Theaterbakkerheij. Zo werd zaterdagavond bij de laatste in de reeks van tien voorstellingen van Troje (in totaal ook weer goed voor maar liefst 9.000 bezoekers) bekend gemaakt.,,De Nieuwe Wereld wordt nog grootser en meeslepender dan Titanic of Troje", zo beloven John de Heij, Inge Bos en Ruud Bakker, de drie personen die de Theaterbakkerheij leiden. Bos verzorgt logistiek, productiezaken, en is stagemanager. Bakker is de zakelijk leider. Hij verzorgt financiën en organisatie. De Heij is het creatieve brein achter de voorstellingen.

Over De Nieuwe Wereld
Het is 2070. De aarde is moe en uitgeput. Dan wordt er een plek ontdekt vol nieuwe grondstoffen … dus nieuwe kansen. Een groots en meeslepend epos over de zoektocht naar een nieuwe wereld, een muzikale spektakelvoorstelling! Binnenkort veel meer info!

Audities: 14, 15 en 17 december 2018
Aanmelden voor 10 december
Voorstellingen: 2020
Mail naar info@theaterbakkerheij.nl


Regiotheater
Over twee jaar (in 2019/2020) is er dus opnieuw een grootschalige muzikale theaterproductie, maar ook het komende theaterseizoen (2018/2019) zal de THEATERBAKKERHEIJ voor het eerst meerdere producties spelen die in regiotheater Theaterbakkerheij, de ‘eigen artistieke keuken’ worden ontwikkeld. Deze producties zijn kleiner dan TITANIC en TROJE, maar naar verwachting net zo spraakmakend en bijzonder.

Het regiotheater 'Theaterbakkerheij' van Ruud Bakker en John de Heij aan de Gouderaksedijk gaat 9 november open.Foto: Digitaal Dagblad