Muse in 4K beeldkwaliteit in Cinema Gouda

mainImage
Muse in 4K beeldkwaliteit in Cinema Gouda

Muse heeft aangekondigd om hun ambitieuze 'Drones World Tour' wereldwijd uit te brengen in bioscopen voor slechts één avond en wel op donderdag 12 juli 2018. En jawel, de Drones World Tour is dan ook te zien in Cinema Gouda.

Exclusieve vertoningen zullen de wereldwijd bekende, multi-platina-verkopende tour spectaculair naar het grote scherm brengen. Bekend om grensverleggende concertproducties, speelde de band deze tour 'in het rond': vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring boden.

Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium. Dit spektakel met LED’s en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band. Belangrijke opgevoerde nummer tijdens deze tour  zijn onder meer Psycho, Madness, Uprising, Plug in Baby, Supermassive Black Hole en Knights of Cydonia.

De voorstelling is gefilmd en opgenomen op meerdere concertavonden en heeft nooit eerder vertoonde special effects. De introductie van dit event geeft een exclusieve blik op de band.

De New York Times beschreef de Muse live ervaring als 'Een eindeloze opbouw van de ene piek naar de andere'. Hier vinden we de band op de toppen van hun kunnen, waar ze een fan ervaring creëren die je moet beleven op het grote witte doek.

Enkele andere reacties op de Drones World Tour:

‘Muse, winners of umpteen best live band awards, in their natural habitat’ – The Guardian

‘Thrilling, theatrical and technically flawless’ – Evening Standard

‘A jaw-dropping extravaganza…Muse are more commanding than they have ever been.’ – The Independent

‘Muse's status as the last of the great arena-rock bands remains undiminished’ – Rolling Stones.

Concertfilm Muse: Drones World Tour - Donderdag 12 juli 2018 20:00 uur.

Speelduur: 90 minuten.
Kijkwijzer: 16 jaar.

Ticketverkoop start op 3 mei 2018. Tickets zijn te krijgen aan de kassa van Cinema Gouda aan de Burgemeester Jamessingel, online via www.cinemagouda.nl of telefonisch via 0182-527773.

 


Foto: Digitaal Dagblad