Murray uit Hotel Transsylvanië te gast bij Cinema Gouda

mainImage
Murray uit Hotel Transsylvanië te gast bij Cinema Gouda

Monsterlijk leuk en gezellig. Murray, één van de hoofdkarakters in Hotel Transsylvanië filmseries, is zondag 22 juli te gast in Cinema Gouda.

Murray the Mummy is een goedaardige, in rolverband gewikkelde jongen, met een groot hart en een grote persoonlijkheid. Murray is een dikke mummie (alhoewel, hij is redelijk dun onder zijn bandages) en één van Dracula's beste vrienden. 

Zondag 22 juli komt Murray langs uit Hotel Transsylvanië 3 en kun je met hem op de foto! Kom dan naar de film en ga voor of na de film bij hem langs! De film draait zondag om 13u30 en 15u30.

De film gaat overigens woensdagmiddag 18 juli om 13u30 al in première in Cinema Gouda.

Over Hotel Transsylvanië 3 NL 2D
In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

https://www.youtube.com/watch?v=Aq4z9qK5-vQ

Speelduur: 97 minuten

Genre: Animatie, Komedie, Familiefilm

Stemmen: Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus).

Regie: Genndy Tartakovsky, Genndy Tartakovsky, Michael McCullers

Officiële website: www.hoteltranssylvanie.nl

Zie ook http://hoteltransylvania.wikia.com/wiki/Murray


Foto: Digitaal Dagblad