Moederdag in Cinema Gouda met Tully en Mamma Mia

mainImage
Moederdag in Cinema Gouda met Tully en Mamma Mia

Nog een paar dagen en dan is het alweer de tweede zondag van de maand mei. We weten natuurlijk allemaal wat dat betekent, dan is het Moederdag! Dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten.

Vroeger kon je makkelijk wegkomen met een zelf geknutselde onderzetter of een ketting van macaroni of een ander soort pasta. Nu moet je toch echt wel met iets beters komen, vind je niet?

In Gouda vergeten we zeker niet dat het aanstaande zondag Moederdag is. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor de leukste Moederdag-tips!

Wat dacht je van de twee Moederdag-events bij Cinema Gouda: een High Tea met de film Tully en een speciale vertoning van Mamma Mia! The Movie, inclusief hapje en drankje. Daarnaast is volgende week woensdag de musicalvertoning van An American in Paris, vanuit Londens West End!

Moederdag High Tea – Tully
Om 14u00 start de High Tea in de bovenfoyer van Cinema Gouda. Je krijgt een volledige high tea met hartige en zoete lekkernijen verzorgt door Heldervink. Cinema Gouda schenkt er onbeperkt thee bij, maar de liefhebber kan ook koffie krijgen. Om 15u00 uur start de film Tully een ode aan het moederschap.

Over Tully
Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles onder controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=u66Qyt4XgUs

Moederdag-special
Geniet op Moederdag van de klassieker Mamma Mia! The Movie uit 2008. Wordt ontvangen met een glas wijn en een amuse (her)beleef aansluitend deze succesfilm. Programma: 14u00 inloop en 14u30 filmstart.

Over Mamma Mia
Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lkN-A00WLYE

 


Foto: Digitaal Dagblad