Met je vriendin, zus, dochter, moeder of buurvrouw naar Doris

mainImage
Met je vriendin, zus, dochter, moeder of buurvrouw naar Doris

Tjitske Reidinga speelt de hoofdrol in de hilarische film Doris. De film is voor het eerst te zien in Cinema Gouda tijdens de Ladies Night op woensdag 19 september!

En dat betekent een gezellige avond uit voor alleen dames. Je wordt bij binnenkomst ontvangen met een glas bubbels, vervolgens kun je gaan shoppen bij de verschillende stands en maak je kans op mooie prijzen! Na afloop van de film zijn er hapjes en krijg je een goodiebag mee naar huis.

Over Doris
Doris gaat over een vrouw op een kruispunt van haar leven. Over iemand die een scheiding en het verlies van een ouder heeft overleefd en zichzelf nu opnieuw moet uitvinden. Want hoe ga je een nieuwe liefde aan, als je twee pubers thuis hebt zitten? Hoe vind je -na een moeizaam huwelijk- je zelfvertrouwen terug, terwijl iedereen om je heen Instagram bombardeert met foto’s van hun geslaagde levens, goedgeklede kinderen en afgetrainde lichamen? En hoe behoud je je zelfstandigheid, als alle potentiële werkgevers je laten weten dat ze niet zitten te wachten op een vrouw van vijfenveertig zonder opleiding?

Doris gaat over een vrouw van vlees en bloed. Iemand met angstaanvallen, verdriet en aangekoekte pannen. Over een heldin die met beide benen op de grond staat en weet dat het leven geen goudomrande, roze wolk is, maar die ondanks alle tegenslag groots en meeslepend blijft dromen over welbespraakte vrouwen en schuchtere mannen, die -net als in romantische Britse kostuumdrama’s- voor altijd en eeuwig geluk en kameraadschap vinden.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RKFpWaHN79o

Speelduur: 89 minuten

Genre: Komedie, Drama

Cast: Tjitske Reidinga Guy Clemens Tarik Moree Monique van de Ven Gijs Scholten van Aschat Roos Ouwehand Bracha van Doesburgh Hendrikje Nieuwerf

Regie: Albert Jan van Rees


Foto: Digitaal Dagblad