Met je hond naar de bios? In Gouda kan het!

mainImage
Met je hond naar de bios? In Gouda kan het!

Met je hond naar een film? In Gouda kan het! Cinema Gouda gaat hondenliefhebbers deze kans bieden.

Op zaterdag 7 juli staan de deuren wagenwijd open voor baasjes en honden. Samen gaan zij naar de voorpremière van Show Dogs, de nieuwste familiefilm van de makers van Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen. Sterker nog: de voorpremière is alleen toegankelijk voor bezoekers met een hond! En graag wel een eigen mand meenemen, is het verzoek.

,,Heb jij ook een trouwe viervoeter als beste vriend? We maken speciaal voor deze preview de uitzondering dat je hem of haar méé mag nemen naar de film! Kunnen jullie samen genieten van de nieuwe film Show Dogs. We zullen zorgen voor waterbakken en na afloop is er nog wat lekkers voor de hond", zo nodigt Nina Angkotta, van Marketing en PR van Cinema Gouda viervoeters en hun bazen uit. 

Brokken & Zo
Bij de benadering van Brokken & Zo reageerde bedrijfsleider Ina van Vliet heel erg enthousiast op een interactie met de film. ,,We zijn dan ook trots te mogen meedelen dat Brokken & Zo onze samenwerkingspartner voor dit event zijn. Brokken & Zo verzorgen de waterbakken en wat lekkers voor iedere hond...", aldus Nina.

Show Dogs is de nieuwste familiefilm van de makers van Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen! Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van Las Vegas. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=yGI4OjgCxTI

Speelduur: 92 minuten

Genre: Familiefilm


Cast: Dionne Slagter

Regie: Raja Gosnell

Zie ook https://www.cinemagouda.nl/verwacht/1520/Preview-Show-Dogs-Bring-your-dog!-.html


Foto: Digitaal Dagblad