Maastricht Concert André Rieu in Cinema Gouda

mainImage
Maastricht Concert André Rieu in Cinema Gouda

André Rieu, de koning van de wals, kondigde het al aan: zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste liveoptredens ter wereld, wordt in 2018 uitgezonden in meer dan 2.000 wereldwijde bioscopen. De uitzendingen vinden plaats in het weekend van 28 en 29 juli terwijl Rieu dit jaar in zijn moederstad de liefde viert.

Uiteraard is de live-registratie ook te zien in Cinema Gouda. Zaterdag 28 juli om 20u00 en zondag 29 juli om 15u00 en in meerdere zalen.

En koop je vanaf nu een kaartje en kun je dit bericht (op papier en/of op je smartphone) bij de kassa van Cinema Gouda laten zien, dan ontvang je een heerlijk glaasje Prosecco.

https://www.youtube.com/watch?v=Jqga_bRC6Ng

‘Amore, My Tribute to Love’ is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide ‘families’: zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest,
waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album ‘Amore’ dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

De onvergetelijke concerten die in Maastricht, de Nederlandse thuisbasis van Rieu, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe Rieu tegen het
decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en
emotie voor alle leeftijden. Deze ongeëvenaarde jaarlijkse viering van muziek wordt elk jaar vanuit het comfort van een lokale bioscoop meebeleefd door honderdduizenden fans over de hele wereld, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

Presentator Robert ten Brink verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met Rieu op het moment dat hij van het podium stapt!

Zie ook www.cinemagouda.nl/Rieu-2018-Maastricht-Concert


Foto: Digitaal Dagblad