Léman Ensemble vertelt: Parlando

mainImage
Léman Ensemble vertelt: Parlando

Een diner vooraf en een borrel achteraf. En tussen die twee aangename dingen van het leven door, genieten van de klassieke klanken van het Het Léman Ensemble en van verhalenverteller Udo Doedens. Het kan allemaal op zaterdag 19 mei verspreid over twee locaties: Boven de Tapperij en Het Inspiratiehuis.

Wat krijg je geserveerd? Parlando: Het Léman Ensemble vertelt. In samenwerking met Udo Doedens, verhalenverteller, geeft het Goudse Het Léman Ensemble op zaterdagavond 19 mei een concert in Het Inspiratiehuis, aanvang 21u00.

Op het programma staan twee stukken voor pianotrio. De prachtige passacaille uit het trio van Ravel. En het onbekende, maar heel mooie pianotrio van Bruch. We gaan niet alles in details beschrijven maar daarnaast kun je rekenen op viool en pianomuziek van Tsjaikovski, Bach met een omgestemde snaar en een muzikale improvisatie. Leman zou Leman niet zijn als dit niet is te combineren met een andere kunstvorm. Deze keer liet het ensemble haar oog laten vallen op literatuur. Udo Doedens zal tussen de muziek door twee fraaie verhalen van Rodaan al Galidi voorlezen.

Léman Ensemble vertelt: Parlando


Het Léman Ensemble bestaat uit Hartini van Rijssel (viool), Mariëlle Rijkaart (cello) en Mark Lippe (piano).Reserveren en meer informatie: info@stichtingleman.nl en www.stichtingleman.nl. Kaarten kosten 19,50 voor volwassenen en 14,50 voor kinderen. Locatie: Het Inspiratiehuis, Peperstraat 20, Gouda.

Nogmaals, dit concert wordt vooraf gegaan door een diner (18u00) en afgesloten met een borrel (22u30). Op zaterdag mogelijkheid vooraf te dineren bij Boven de Tapperij, Markt 5, Gouda voor combiprijs van € 39,-.  Concert in Inspiratiehuis 21u00 en borrel om 22u30.

Aanmelden: Lemanensemble.nlFoto: Digitaal Dagblad