Ladies Night XXL: Mamma Mia! Here We Go Again

mainImage
Ladies Night XXL: Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! De ticketverkoop voor de Ladies Night: Mamma Mia! Here we go again gaat zo snel dat Cinema Gouda er een XXL editie van maakt en alle zalen in de verkoop zijn! En natuurlijk feestelijke extra's op woensdagavond 18 juli!

Gezellig met je vriendin, zus, dochter, moeder of buurvrouw naar de Ladies Night van Cinema Gouda!

Tijdens een Ladies Night genieten uitsluitend dames van een speciale voorpremière. Je wordt bij binnenkomst verwelkomd met een lekker drankje, gezellige stands en je maakt kans op prijzen in de zaal. Na afloop van de film ontvang je een leuke goodiebag. De toegangsprijs voor de Ladies Night is € 14,50.

Over Mamma Mia
Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tijdens de Ladies Night zie je 'm als eerste incl. drankje, stands om bij te shoppen, prijzen, hapjes en na afloop een goodiebag!

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigt Cinema Gouda je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CVG-MUkLRb8

Wat er aan vooraf ging
Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie's huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band 'Donna and the Dynamos'. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna's verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lkN-A00WLYE

Speelduur: 115 minuten

Genre: Musical, Komedie

Cast: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Josh Dylan, Alexa Davies, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Jessica Keenan Wynn, Hugh Skinner, Cher en Christ.

Regie: Judy Craymer, Gary Goetzman, Ol Parker, Ol Parker

Officiële website: www.mammamia2.nl

 


| Foto: Digitaal Dagblad