Ladies Night met Ocean's 8, full female cast!

mainImage
Ladies Night met Ocean's 8, full female cast!

Geniet de komende Ladies Night op woensdagavond 13 juni (aanvang 19u30/20u00, inloop 19u00/19u30) van de nieuwste film uit de alom bekende Oceans reeks, maar dan nu met een full female cast! Als eerste te zien in Cinema Gouda op deze avond voor dames met uiteraard een lekker welkomstdrankje, leuke stands om bij te shoppen, prijzen voor in de zaal en achteraf nog een lekker hapje en een goodiebag mee naar huis!

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna en Helena Bonham Carter vormen een team in de aktie-komedie Ocean’s 8.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=gDaWleVWQXY

Vijf jaar, acht maanden, twaalf dagen ... en een beetje heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) moeten wachten op wat de grootste roof van haar leven moet worden. Als geen ander weet ze wat je daarvoor nodig hebt: experts. Samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een team van specialisten samen, bestaande uit: juwelenmaakster Amita (Kaling), straatoplichtster Constance (Awkwafina), hekwerkexpert Tammy (Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Bonham Carter).

Het doel van deze roof is diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens hét evenement van het jaar; het Met Gala. Echter, de diamanten schitteren wel om de hals van de wereldberoemde actrice Daphne Kluger (Hathaway), het stralende middelpunt van de avond. Het plan is waterdicht maar het team mag geen enkele fout maken om binnen te komen en onopgemerkt weer te vertrekken met de buit. In Ocean's 8 spelen ook James Corden als de verzekeringsdetective die de puzzel moet oplossen en Richard Armitage als Klugers onwetende date tijdens het gala.

Speelduur: 110 minuten

Genre: Actie, Komedie

Cast: Sandra Bullock Cate Blanchett Anne Hathaway Mindy Kaling Sarah Paulson Awkwafina Helena Bonham Carter Rihanna James Corden Richard Armitage

Regie: Gary Ross

Officiële website: www.oceans8.nl

 

Ladies Night
Gezellig met je vriendin, zus, dochter, moeder of buurvrouw naar de Ladies Night van Cinema Gouda!

Tijdens een Ladies Night genieten uitsluitend dames van een speciale voorpremière. Je wordt bij binnenkomst verwelkomd met een lekker drankje, gezellige stands en je maakt kans op prijzen in de zaal. Na afloop van de film ontvang je een leuke goodiebag.

De toegangsprijs voor de Ladies Night is € 14,50.

Hieronder vind je de geplande Ladies Night voorstellingen.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad