Ladies Night: All You Need Is Love

mainImage
Ladies Night: All You Need Is Love

Ladies Night. Dat is gezellig met je vriendin, zus, dochter, moeder of buurvrouw naar de film in Cinema Gouda!

Tijdens een Ladies Night genieten uitsluitend dames van een speciale voorpremière. Je wordt bij binnenkomst verwelkomd met een lekker drankje, gezellige stands en je maakt kans op prijzen in de zaal. Na afloop van de film ontvang je een leuke goodiebag. De toegangsprijs voor de Ladies Night is € 14,50.

Ladies Night: All You Need Is Love
Woensdag 28 november kun je naar de Ladies Nigth met de film All You Need Is Love. De film van het bekende TV-programma All You Need Is Love met een súpersterke cast is als eerste te zien tijdens de Ladies Night op woensdag 28 november! Een gezellige avond uit voor alleen dames.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hLTnFlSQU7w

Over All You Need Is Love
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Speelduur: 104 minuten

Genre: Romantiek, Komedie

Cast: Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diede.

Regie: Will Koopman, Paula van der Oest

Officiële website: www.allyouneedislovedefilm.nl


Foto: Digitaal Dagblad