Ga jij naar de FAD? Tag dan 3 maatjes en win borrelbon van 50 euro

mainImage
Ga jij naar de FAD? Tag dan 3 maatjes en win borrelbon van 50 euro

Kom je vrijdag ook naar de FAD? Tag dan 3 maatjes en win een borrelbon van 50 euro. De winnaars (ja, twee...) maakt Brasserie - Bar De Zalm vrijdagmiddag om 16u00 bekend op haar facebookpagina. 

Maar de FAD? Wat is dat in hemelsnaam?: zul je je afvragen. De FAD staat voor Friday Afternoon Drink. En dat klinkt een ieder meer bekend in de oren... en mond!

De FAD zit al weer even in de genen van de trouwe bezoekers van Brasserie - Bar De Zalm. Elke eerste vrijdag van de maand houdt Brasserie - Bar De Zalm op de Markt een Friday Afternoon Drink, in de volksmond ook wel FAD genoemd.Van 17u00 tot middernacht worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven en kan je genieten van cocktails en lekkere muziek. In the room DOWNSTAIRS kunnen de voetjes van de vloer op de beats van Dj Sykes en Marten. UPSTAIRS draait DJ Johan Post de beste 80's & 90's hits.

Verder serveert De Zalm vanuit de cocktailbar boven als special de MOSCOW MULE. En zal Mariekezelissephotography er weer voor zorgen dat jullie geweldig op de foto staan.De vrijdagmiddagborrel is nu al legendarisch bij Brasserie - Bar De Zalm. Naast overheerlijke wijnen, kun je hier goed terecht voor mixdrankjes, cocktails en lekkere hapjes. Vrijdag 5 oktober is er een After Summer Edition met Special Desperados.Voor een goede vrijdagmiddagborrel mag je Brasserie - Bar De Zalm derhalve niet overslaan. Je vindt hier dan ook vaak heel Gouda. Gasten die elkaar elke maand weer even willen zien (en gezien willen worden) en met elkaar willen bijkletsen.

Dus... Zien we je morgenmiddag? Bij de FAD! Bij Brasserie - Bar De Zalm.


| Foto: Digitaal Dagblad