Jacqueline Kuperus zingt 'Private Dancer' in volle schouwburg

mainImage
Jacqueline Kuperus zingt 'Private Dancer' in volle schouwburg

Kan jij goed zingen? Is 'Private Dancer' van Tina Turner helemaal jouw nummer? En wil je wel eens tijdens een voorstelling op het toneel voor een volle zaal van De Goudse Schouwburg schitteren? Dan zijn we op zoek naar JOU! 

Zo luidde de oproep van De Goudse Schouwburg de afgelopen weken. Bij de (stijf uitverkochte!) voorstelling 'Dire Straits’ Brothers in Arms' op vrijdag 13 april zocht de schouwburg, Erwin Nyhoff en de productiemaatschappij een lokale zangeres die het nummer wil zingen. En die hebben ze gevonden. Jacqueline Kuperus gaat het vanavond doen!

https://www.youtube.com/watch?v=o5NKqlU20GU&feature=youtu.be

'Dire Straits’ Brothers in Arms
Legendary Albums Live


‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Op de plaat staan maar liefst zes wereldhits waaronder Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life en Why Worry. Het complete album én andere grote hits van de ‘Sultans of Swing‘ worden deze avond live uitgevoerd door Legendary Albums Live met een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland), meestergitarist Marcel de Groot én een vierkoppige band.

Beleef de muziek en geniet van de kleedkamerverhalen in een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Dus zelfs met uw ogen dicht wordt het nog genieten!

Website: www.legendaryalbumslive.nl

Zie ook www.goudseschouwburg.nl/voorstellingen/?maand=2018-04&p=2#modal=/voorstellingen/2908/Legendary_Albums_Live/Dire_Straits_Brothers_in_Arms/


Foto: Digitaal Dagblad