Hans Dulfer bij open dag Goudse Saxofoonschool

mainImage
Hans Dulfer bij open dag Goudse Saxofoonschool

De bekende saxofonist Hans Dulfer treedt op zondag 8 juli op tijdens de open dag van de Goudse Saxofoonschool.

Het programma begint om 13u30 in De Spiegeltent, Turfmarkt 51 en iedereen is daarbij van harte welkom om het veelzijdige programma te volgen op deze mooie locatie. Zo zijn er optredens van leerlingen van de Goudse Saxofoonschool maar ook workshops over improviseren en is er een demonstratie van de E-sax.

Rond 15u00 is er een optreden van Hans Dulfer, Koen Schouten en Jerôme Hol. Dit trio zal naast de heerlijke muziek die zij spelen ook anekdotes en verhalen vertellen in een relaxte sfeer.HANS DULFER (1940) is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. De enige jazzmusicus die zowel in Nederland als in Japan gouden platen wist te behalen. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends, en gaat daar als een echte jazzmuzikant op een eigenzinnige manier mee aan de haal.

Dulfer heeft zijn hele carrière wegen gevonden om zijn persoonlijke muzikale visie naar een groot publiek te brengen. Met Dulfer als bekendste saxofonist van Nederland (op zijn dochter Candy na) hebben miljoenen Hollanders genoten van zijn compromisloze, gespierde saxofoonspel, altijd gecombineerd met een stuwende ritmesectie, of het nu was met zijn populaire bands Perikels, Tough Tenors, Reflud, de in de jaren negentig enorm succesvolle Dulfer van Big Boy of met zijn huidige danceband en zijn jazzband waarmee hij nog altijd wekelijks optreedt.

Denk je aan cross over, dan kun je niet om Hans Dulfer heen. Zijn geweldige talent, zijn energieke live-performance en zijn superband staan garant voor een spetterend optreden. De muzikale duizendpoot Dulfer draait al jaren mee in de muziekscène, heeft een tijdloze stijl ontwikkeld en weet steeds een groot publiek aan te trekken. Met zijn internationale doorbraak ‘Big Boy’ (1994) werd duidelijk dat hij in de loop der jaren een perfecte mix heeft weten te maken. Een mix die laat horen dat jazz niet voor bejaarde, snordragende mannen is, maar een levendige muziekstijl die prima aansluit bij de pop van dochter Candy en de dance van Junkie XL.

Uiteraard is iedereen welkom alleen is het verstandig om op voorhand kaarten te reserveren. Dit kan via info@goudsesaxofoonschool.nl of even bellen met 06-12577563. Kaarten voor de leerlingen (en aanhang) van de Saxofoonschool kosten 4 euro pp. Voor niet leerlingen 7 euro pp.


Foto: Digitaal Dagblad