Halloween Horror Night bij Cinema Gouda

mainImage
Halloween Horror Night bij Cinema Gouda

Halloween, ook genoemd All Hallows' eve(ning), is de Engelse naam voor allerheiligenavond. Het feest wordt gevierd op 31 oktober, de avond voor Allerheiligen. Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen "trick or treat" (de keuze gevend tussen een plagerijtje uithalen of een versnapering krijgen). De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Jonge volwassenen gaan soms naar Halloweenfeesten.

Bij Cinema Gouda kunnen alle horrorliefhebbers weer volop gruwelen deze Halloween.

Woensdag 31 oktober kun je namelijk zelf je ultieme horror filmavond samenstellen door te kiezen uit 4 huiveringwekkende nieuwe films én is de bioscoop in een extra griezelige Halloween sfeer.

Op het programma staan vier nagelbijtende horrorfilms, die de bezoeker zelf kan ‘mixen & matchen’. Om 19u30 kun je huiveren van de seriemoordenaar Michael Myers tijdens de nieuwe horrorfilm HALLOWEEN of de gruwlijke Halloween ride HELL FEST. Na een van deze films kun je vervolgens om 21u45 griezelen bij de horror-thriller THE NUN óf HEREDITARY.

Voor € 12,50 kun je twee films combineren, maar de films zijn ook los te zien. (HALLOWEEN of HELL FEST voor € 7,50 of THE NUN of HEREDITARY € 5,-)

Reserveren
Het kopen van kaartjes kan online via www.cinemagouda.nl, bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel of telefonisch via 0182- 527 773.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=EGG3lUlDMY8

https://www.youtube.com/watch?v=rYzF0RQyrAg

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=a1u1UA7IQ_k

https://www.youtube.com/watch?v=xab7mAk75Yw

 


Foto: Digitaal Dagblad