Gouda heeft er een ballentent bij...

mainImage
Gouda heeft er een ballentent bij...

Gouda heeft er een ballentent bij. Een horecagelegenheid aan de Wijdstraat 15 waar ze (de) heeeurlijk(st)e gehaktballen verkopen. Niet voor niets is dan ook gekozen voor de naam Heeeurlijk Balletje.

De ballentent wordt gedraaid door Niels van der Pijll en Lizette Oudijk. Lizette kennen jullie vast wel van een van het gezelligste café van Gouda Cafeetje Heeeurlijk en Niels staat bekend als de horeca-tijger van het Groene Hart!

Cafeetje Heeeurlijk zit aan de overkant van Heeeurlijk Balletje. En in dat cafeetje Heeeurlijk wordt regelmatig een feestje gebouwd. Dus als je als een balletje uit die tent komt, kun je meteen doorrollen naar de overkant, naar de gehaktballenbar.

Vanaf 24 mei kunnen jullie vanaf 12u00 bij Heeeurlijk Balletje terecht voor de Heeeurlijkste Ballen van Nederland!

Lizette: ,,We hebben Heeeurlijke gehakt, kip, kaas en vegetarische ballen volgens Heeeurlijk recept op een broodje, met aardappeltjes of lekker met spek en ui! Daarnaast kunnen jullie kiezen uit verschillende sauzen van onze sausbar, of hebben we Heeeurlijke vers gemaakte stroganoffsaus en pindasaus! Met wie kom jij deze week een Heeeurlijk Balletje proeven? De balluhhh!!...

 

Foto: Digitaal Dagblad