Genieten van heerlijke muziek in lommerrijk park

mainImage
Genieten van heerlijke muziek in lommerrijk park

Heb je zin in een gezellige middag met live optredens in de intieme sfeer van Gouda’s mooiste park? Kom dan elke zondagmiddag, vanaf 24 juni tot en met 26 augustus, naar het Houtmansplantsoen aan de Fluwelensingel.

De Houtman is de gezelligste plek van Gouda en omgeving met gratis concerten in de monumentale muziektent door bekende een minder bekende artiesten. De concerten variëren van Rock ‘n Roll, jazz en tango tot Americana, blues, Balkan en klassiek.

Leuk om te komen luisteren, maar ook de ideale plek voor een picknick voor het hele gezin of om gewoon je vrienden te ontmoeten met fantastische live muziek op de achtergrond.

De Stichting Houtmansplantsoenconcerten er weer in geslaagd om een zeer gevarieerde concertreeks voor het Houtmansplantsoen neer te zetten. Het lommerrijke park en de altijd verrassende muziek zijn een ideale combinatie voor een supergezellige zondagmiddag in het Houtmansplantsoen in Gouda. Het wordt weer een fantastische muzikale zomer met een mix van lokale en landelijk bekende artiesten.

iedere zo. HOUTMANPLANTSOENCONCERTEN, van 14-16u00, t/m 26 augustus

PROGRAMMA

24 juni: Ode aan Lennaert Nijgh

1 juli: Marjolein Meijers Familieband (zie frontfoto)

8 juli: The Amazing Stroopwafels

15 juli: Carolina de Holanda y Los Mezcales

22 juli: Ricky Koole & Ocobar

29 juli: Surprise Act

5 augustus: MainstreamJazz

12 augustus: The Blue Note Rollers

19 augustus: The Beatles Revival

26 augustus: Accion con clave

Zie www.houtmansplantsoenconcerten.nl.


Foto: Digitaal Dagblad