Ga jij nog naar (een) Huiskamer van de Stad?

mainImage
Ga jij nog naar (een) Huiskamer van de Stad?

Op zondag 3 juni is het weer tijd voor Huiskamer van de Stad: het gezelligste festival van Gouda! Door heel de stad zijn er bijzondere optredens te zien van diverse, veelal lokale artiesten. En dat in ongeveer zestig huiskamers van gastvrije stadsgenoten. De artiesten spelen meerdere keren op hetzelfde adres. Door slim te manoeuvreren langs de huiskamers kan je dus alles van je gading zien.

Het festival zal officieel geopend worden in het Oude Stadhuys. Om 11u30 is iedereen van harte welkom. Er zullen bijdrages zijn van wethouder van Cultuur Thierry van Vugt en Stadsdichter Joost Reichenbach.

Tussen 13u00 en 17u00 vinden de optredens in de huiskamers plaats. Ook zal er op de Markt een podium staan met diverse acts. Als de optredens in de huiskamers afgelopen zijn gaat het feestje hier nog even door!

Kinderhuiskamer
Nieuw dit jaar is de speciale ‘kinderhuiskamer’. Bij het podium op de Markt is een speciaal plekje met begeleide activiteiten voor kinderen en een poppenkastvoorstelling. Dit alles sluit aan bij een belangrijk doel voor het festival: toegankelijkheid en plezier van én voor alle Gouwenaars.

Het complete programma is te bekijken op de website www.huiskamervandestadgouda.nl Hier staat ook een printbare versie. Tevens zijn er programmaboekjes af te halen bij de VVV op de Markt, Cultuurhuis Garenspinnerij en bij de kassa van De Goudse Schouwburg.

 


| Foto: Digitaal Dagblad