FAD: altijd leuk, lekker en gezellig...

mainImage
FAD: altijd leuk, lekker en gezellig...

Kom/ga jij vrijdag 4 januari ook naar de FAD? Altijd leuk, lekker en gezellig...

Maar de FAD? Wat is dat in hemelsnaam?: zul je je afvragen. De FAD staat voor Friday Afternoon Drink. En dat klinkt een ieder meer bekend in de oren... en mond!

De FAD zit al weer even in de genen van de trouwe bezoekers van Brasserie - Bar De Zalm. Elke eerste vrijdag van de maand houdt Brasserie - Bar De Zalm op de Markt een Friday Afternoon Drink, in de volksmond ook wel FAD genoemd.Vrijdag 4 januari is het al weer zover. Van 17u00 tot middernacht worden de stoelen en tafels aan de kant geschoven en kan je genieten van cocktails en lekkere muziek. Het is de eerste FAD editie van het nieuwe jaar. Kom jij samen met je vrienden of familie proosten op het nieuwe jaar? Twee glazen cava zijn deze avond voor 10,- verkrijgbaar aan de bar. See you there!

In the room DOWNSTAIRS kunnen de voetjes van de vloer op de beats van Dj Sykes en Marten. UPSTAIRS draait DJ Johan Post de beste 80's & 90's hits.

Verder serveert De Zalm vanuit de bar uiteenlopende drankjes en bubbels. Mariekezelissephotography zorgt er weer voor dat jullie geweldig op de foto staan.De vrijdagmiddagborrel is nu al legendarisch bij Brasserie - Bar De Zalm. Naast overheerlijke wijnen, kun je hier goed terecht voor mixdrankjes, cocktails en lekkere hapjes.Voor een goede vrijdagmiddagborrel mag je Brasserie - Bar De Zalm derhalve niet overslaan. Je vindt hier dan ook vaak heel Gouda. Gasten die elkaar elke maand weer even willen zien (en gezien willen worden) en met elkaar willen bijkletsen.

Dus... Zien we je morgenmiddag? Bij de FAD! Bij Brasserie - Bar De Zalm.


Foto: Digitaal Dagblad