Er zijn nog genoeg kaarten voor De Goudse Schouwburg

mainImage
Er zijn nog genoeg kaarten voor De Goudse Schouwburg

De loting bij De Goudse Schouwburg voor het theaterseizoen 208-2019 is gedaan en velen zijn blij gemaakt met kaartjes voor het nieuwe theaterseizoen. Wie nu denkt dat alles is uitverkocht en er geen kaarten meer te krijgen zijn, heeft het echter helemaal mis!

Losse kaartverkoop
Vanaf vrijdag 8 juni hoeft er geen enkele kaart meer via een bestelbon te worden geboekt, maar kan het gewoon via de website of de kassa van de schouwburg. De stoelen kunnen zelf uitgezocht worden en een ieder kan direct afrekenen.

De 3e rang in de Grote Zaal doet nooit mee met de loting, dus die stoelen gaan vrijdag voor het eerst in de verkoop. Dat betekent dus dat zelfs de meest populaire voorstellingen (in de Grote Zaal) nog kaarten beschikbaar hebben! Dus de Edwin Evers band, Youp van ’t Hek, Richard Groenendijk, Rundfunk, Top 2000 live, etc etc.

Ook is er een aantal veel aangevraagde voorstellingen bijgeboekt en zijn daar nu zelfs nog wat kaarten voor te krijgen, waaronder De Gruffalo, Arjen Lubach, Ashton Brothers en Henry van Loon.

Kortom: er is vanaf vrijdag 8 juni een goede kans om (alsnog) kaarten voor een heerlijk avondje uit te bemachtigen!

Via www.goudseschouwburg.nl, de kassa aan de Boelekade en telefonisch via 0182-513 750.


| Foto: Digitaal Dagblad