Domino’s Pizza naast Cinema Gouda gaat dinsdagmiddag open

mainImage
Domino’s Pizza naast Cinema Gouda gaat dinsdagmiddag open

Domino’s Pizza Gouda bij het NS-Station in Gouda gaat dinsdagmiddag open.

Domino's Pizza verhuisde onlangs van het Van Hogendorpplein naar de Burgemeester Jamessingel. Daar heeft Domino's het pand betrokken tussen Cinema Gouda en de AH to go. Daar opent Domino's morgenmiddag een echt pizza-restaurant met 22 zitplaatsen en ruimere openingstijden. ,,Het menu zal niet heel veel veranderen. Wel gaan we milkshakes en verschillende koffies serveren. Ook gaan we ons meer richten op de lunch, maar de focus blijft natuurlijk de pizza’s”, aldus een woordvoerder van Domino's Pizza Gouda.


Domino's heeft de afgelopen maanden het pand aan de Burgemeester Jamessingel flink verbouwd en opnieuw ingericht.De oude vestiging van Domino’s Pizza Gouda aan het Van Hogendorpplein,  geopend op 4 augustus 1997, is tot dinsdag in bedrijf.

De buren van Domino's Pizza Gouda profiteren van de komst van de pizza-keten. En zeker ook de bezoekers van Cinema Gouda.
Domino’s Pizza Gouda openingsactie FILM & PIZZA
Domino’s Pizza Gouda is op 8 januari geopend naast Cinema Gouda en speciaal daarvoor is er een openingsactie: film & pizza voor € 10,-. Deze deal kun je kopen aan de kassa van Cinema Gouda op de Burgemeester Jamessingel 25. Je krijgt dan een filmvoucher en een pizzavoucher die je direct of op een later moment in kunt leveren bij Cinema Gouda of Domino’s Pizza Gouda.

Zie hieronder de voorwaarden die gelden bij deze actie:

- Beide vouchers zijn in te leveren t/m 31 januari 2019

- De pizzavoucher is geldig voor een willekeurige medium pizza, bij afhalen of eten bij Domino’s Pizza Gouda. De pizza mag niet gegeten worden in Cinema Gouda.

- De filmvoucher is geldig bij reguliere films, exclusief toeslagen en niet geldig bij specials & events.

- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en of kortingen.

- De vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Zie ook www.cinemagouda.nl/acties


 


Foto: Digitaal Dagblad